Activiteitenagenda

 

 

Zaterdag 14 mei : Uitstap met etentje in Bergen op Zoom

Inschrijven kan nog tot 30 april via info@sacha-holebi.be

Bergen op Zoom ligt op een klein uurtje rijden (90 km) vanaf Brussel.Om 15u maken we een begeleide stadswandeling in "de verborgen vesting" (https://www.stadsgidsen-bergenopzoom.nl/22/verborgen.vesting) wat ons, na de stadwandeling die we vorige keer hebben gemaakt, weer wat meer zal leren over de geschiedenisvan Bergen op Zoom.
Vertrek wandeling: 14u15 vanaf het stadsparkhotel of 14u45 in de inkomhal van het NS-station (Stationsplein 1).Om 19u spreken we dan af in restaurant "Het Geheim van Bergen" (Bosstraat 20) (https://www.geheimvanbergen.nl/) .

Wie graag blijft overnachten in Bergen op Zoom, kan een kamer reserveren in "hotel De Draak" (Grote Markt) (http://hoteldedraak.nl) of het "City Hotel" (Antwerpsestraat 56) (https://www.cityhotelbergenopzoom.nl/). In het eerder opgegeven Stadsparkhotel (https://www.fletcherstadsparkhotel.nl/nl/) kan momenteel enkel voor 2 nachten geboekt worden.

Voor wie blijft overnachten, en nog zin heeft in een fietstocht in de natuur, langs het water en door het bos, organiseren we een tochtje op zondag met eventueel lunch onderweg. Dat spreken we nog af met de deelnemers.

 

 

 

Vrijdag 17 juni : Sacha op stand van Unique op avondmarkt te Dilbeek

Unique, het Vlaams-Brabantse regenbooghuis, zal een infostand opstellen op de avondmarkt te Dilbeek.Sacha zal ook op de stand herkenbaar aanwezig zijn om onze vereniging bekend te maken.De avondmarkt start om 18u en sluit af om 22u.
Adres: Sint-Alenalaan en Verheydenstraat

 

 

 

Zaterdag 18 juni : Kookavond te Dilbeek

De kookavond start om 18 uur in het Kasteel La Motte, gelegen in de Lumbeekstraat 20 te 1700 Sint-Ulriks-Kapelle (Dilbeek).

Thema van de avond : ItaliŽInschrijven kan tot donderdag 16 juni om 20 uur door een mailtje met je naam te versturen
naar kookavond@sacha-holebi.be

De kostprijs van de ingrediŽnten en van de drank wordt gedeeld door het aantal aanwezigen.

Menu van de avond : Vitello Tonato, Spaghetti bolognaise, Tiramisu.

 

 

 

Zaterdag 09 juli : Kookavond te Dilbeek

De kookavond start om 18 uur in het Kasteel La Motte, gelegen in de Lumbeekstraat 20 te 1700 Sint-Ulriks-Kapelle (Dilbeek).

Inschrijven kan tot donderdag 07 juli om 20 uur door een mailtje met je naam te versturen
naar kookavond@sacha-holebi.be

De kostprijs van de ingrediŽnten en van de drank wordt gedeeld door het aantal aanwezigen.

Menu van de avond : BBQ.

 

 

 

 

 

S A C H A