Activiteitenagenda

 

Hieronder vind je de activiteiten die binnenkort
door SACHA worden georganiseerd :

 

Zaterdag 07 juli : Kookavond voor holebi’s te Dilbeek

Deze kookavond start op zaterdag 07 juli om 18.00 uur in het Kasteel La Motte, gelegen in de Lumbeekstraat 20 te 1700 Sint-Ulriks-Kapelle (Dilbeek).

Thema van de avond : barbecue

Inschrijven kan tot donderdag 05 juli om 20.00 uur door een mailtje met je naam te versturen naar kookavond@sacha-holebi.be

Tijdens de kookavond wordt onder deskundige leiding een maaltijd bereid die vervolgens samen gezellig wordt opgegeten. De kostprijs van de ingrediënten en van de drank wordt gedeeld door het aantal aanwezigen.

Menu van de avond : Aperitief, Barbecue, Roomijs, Koffie / thee.

 

 

Zondag 29 juli : Fietstocht te Dilbeek

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert SACHA een zomerfietstocht.

Vertrekpunt is het NMBS-station van Sint-Martens-Bodegem (gelegen aan het Stationsplein te 2700 Sint-Martens-Bodegem), waar we starten op 29 juli om 14.30 uur.

Dit jaar ontdekken we ‘Fietsroute Dilbeek’. Dit is een 29 km lang parcours ‘op zijn pajottenlands’. Het verbindt de mooie hoekjes van Dilbeek en vormt een fiets-band tussen de verschillende deelgemeenten. Meer info over deze route vind je via http://toerismedilbeek.be/wp-content/uploads/2014/03/Folder-Fietsroute-Dilbeek1.pdf.

We zullen deze fietstocht afleggen aan een rustig tempo en houden halverwege halt om de innerlijke mens te versterken.

Gelieve je voor 25 juli aan te melden via info@sacha-holebi.be voor deelname aan deze fietstocht. De fietstocht zal doorgaan indien er tenminste vijf deelnemers zich aanmelden.

 

 

Zaterdag 08 september : Kookavond voor holebi’s te Dilbeek

Deze kookavond start op zaterdag 08 september om 18.00 uur in het Kasteel La Motte, gelegen in de Lumbeekstraat 20 te 1700 Sint-Ulriks-Kapelle (Dilbeek).

Inschrijven kan tot donderdag 06 september om 20.00 uur door een mailtje met je naam te versturen naar kookavond@sacha-holebi.be

Tijdens de kookavond wordt onder deskundige leiding een maaltijd bereid die vervolgens samen gezellig wordt opgegeten. De kostprijs van de ingrediënten en van de drank wordt gedeeld door het aantal aanwezigen.

Menu van de avond : details volgen later.

 

 

 

S A C H A